Ny medarbeider: Igor Garnier

DataGrafikk as er alltid på utkikk etter kompetente medarbeidere og Igor var den best kvalifiserte søkeren på vår utlyste stilling som systemkonsulent.

Igor er oppvokst i Riga og har etter utdannelse mange års erfaring fra blant annet internasjonale selskap. Han har jobbet med med WEB-utvikling og applikasjoner som benytter Google Maps. Dette er en god bakgrunn for å videreutvikle både vår reiseplanlegger og den kommende sjåførportalen  for turbilsystemet DGTempus.

Igor hadde kun gått på norskkurs i Riga før han flyttet til Bergen tidligere i år og er allerede imponerende god i norsk. Det kan imidlertid være en fordel å snakke  langsomt om du vil snakke norsk med Igor foreløpig. Det går nok fortsatt noen måneder før Igor blir den som svarer på telefonhenvendelser. Igor behersker forøvrig både engelsk og russisk noe som kan være en fortrinn om vi velger å igjen satse østover.

Igor er også en eks fotballspiller på høyt nivå…

Igor er en meget hyggelig og dyktig kollega som vi ønsker velkommen både til Bergen og DataGrafikk!