TravelMagic vinner enda større utbredelse

Stadig større områder benytter DataGrafikks reiseplanlegger.

Høsten 2012: Agder Kollektivtrafikk valgte Consat/DataGrafikk. Finnmark Fylkeskommune åpnet egen TM3 reiseplanlegger med apper og mobilløsning. Kolumbus tegnet ny reiseplanlegger-avtale. Nordland Fylkeskommune oppgraderte til TM3 med beregning av reisepris.  Telemark og Vestfold er nå også tilgjengelig gjennom apper for iPhone og Android (se www.vkt.no). Møre og Romsdal oppgraderer til TM3.

DataGrafikk lanserte sin første reiseplanlegger i 1997, men først når vi integrerte reiseplanleggeren med Google Maps i 2008, ble tjenesten virkelig populær.

De siste årene har stadig flere av Norges fylker valgt TravelMagic fra DataGrafikk til å formidle ruteinformasjon. Mer enn “halve Norge”  benytter nå TravelMagic. Finnmark, Troms, Nordland, Sør-Trøndelag, Møre og Romsdal, Hordaland, Rogaland, Vestfold, Telemark og Hedmark benytter TravelMagic reiseplanlegger. Møre og Romsdal er i ferd med å oppgradere til siste versjon med Google Maps. Oppland benytter TravelMagic som grunnlag for avgangsvisning på 3 skysstasjoner. Regionen Fyn i Danmark (FynBus) benytter TravelMagic InfoWeb for å holde sine bussopperatører informert om gjeldende og kommende rutetrafikk. Appene som er utviklet i samarbeid med Bouvet, benyttes nå av Nordland, Hordaland, Rogaland, Vestfold, Telemark og Finnmark.

Finnmark Troms Nordland Sør-Trøndelag Møre og Romsdal Hordaland Rogaland VestAgder OstAgder Telemark Vestfold Oppland Hedmark