Opplandstrafikk først ute med å ta bruk nasjonale rutedata i PatServer

monitorvisning-fagernes-skysstasjonOpplandstrafikk har ikke ekspressbussruter i rutedata for monitorvisning. Det har vert et ønske om å kunne inkludere ekspressbussruter fra nasjonale rutedata for å få monitor bilde med den komplette trafikken på Fagernes skysstasjon.

Fortsett å lese «Opplandstrafikk først ute med å ta bruk nasjonale rutedata i PatServer»

TravelMagic med import for nasjonale rutedata

Oppland benytter nasjonale rutedata til visning på monitorflater

Det har lenge vært et ønske å kunne benytte nasjonale rutedata i de fylkesvise/regionale reiseplanleggerne fordi det er interessant å hente inn ekspressbusser, tog osv fra nasjonale rutedata i stedet for at hvert enkelt fylke må vedlikeholde disse selv.

Fortsett å lese «TravelMagic med import for nasjonale rutedata»

PatAdmin – Avviksmeldinger til WEB og terminaler

PatAdminLitenPatAdmin mobil er et brukervennlig system for å melde inn og endre avviksmeldinger, driftsmeldinger og kanselleringer som ønskes viset på reiseplanlegger og monitorsystem. Systemet kan betjenes fra smarttelefon, Pad og WEB. Fortsett å lese «PatAdmin – Avviksmeldinger til WEB og terminaler»

Nye PATServer åpner for endringsmeldinger via smarttelefoner

PATSmart0LitenInntil nylig har PATServer kun formidlet planlagte rutetider til ulike displaysystemer. Ifm oppdrag for VKT og Agder Kollektivtrafikk skal funksjonaliteten utvides til å formidle ulike former for sanntidsinformasjon. Den nye funksjonaliteten omfatter SIRI SM, ET og meldingsformidling via SIRI SX. De fleste av våre kunder har ikke eget sanntidssystem og i den anledning utvikler vi en egen smarttelefonløsning der kollektivselskap evt operatører selv kan legge inn viktig driftsinformasjon rett i monitorsystemet. Fortsett å lese «Nye PATServer åpner for endringsmeldinger via smarttelefoner»