Oppdatert reiseplanlegger i Møre og Romsdal

177MRLogoVi gratulerer Trafikanten Møre og Romsdal med ny reiseplanlegger!

Møre og Romsdal var tidlig ute med TM1 reiseplanlegger. Nå er systemet oppgradert til TM3 med Google Maps.

Trafikanten Møre og Romsdal har jobbet intenst og lenge med å øke kvalitet og oppløsning på grunndata – noe som var en forutsetning for å kunne ta i bruk ny funksjonalitet slik som adressesøk i TM3.  Dennye løsningen gir blant annet integrert bruk av Google Maps for valg av steder og illustrasjon av reisealternativer. Adresse til adressesøk, POI: Landemerker, større bedrifter, offentlige bygg, severdigheter etc. Samtidig har systemet kraftige forbedringer ifm universell utforming og en helt nytt grenssnitt for mobil reiseplanlegger.

Test tjenesten på www.177mr.no

TMmr2013_550