Deltakonferansen 2012

Universell utforming innen maritim transport.

Deltasenteret arrangerte årets konferanse 17. til 19. september i Molde . DataGrafikk bridro med foredrag. 110 deltagere fra fylkeskommuner, interessegrupper, leverandører og sentrale styringsorganer møttes til konferanse. Deltagerene opplevde 20 foredragsholdere, 3 ekskusjoner og ikke minst muligheter til mingling blant mennesker som er opptatt av tilgjengelighet for alle i 3 lange og innholdsrike dager på Seilet hotell i Molde.

DataGrafikk bidro med foredrag under tittelen: Interaktive kart, og audiativ informasjon fra informasjonstavler. Hovedfokus var presentasjon av informasjonssystemet på hurtigbåtene i Rogaland, samt opplesningssystemet som benyttes på terminaler i Vestfold og Telemark (VKT: Vestviken Kolletivtrafikk).

Også DataGrafikks nye reiseplanlegger TravelMagic 3 der det er lagt ned arbeid for å gjøre brukergrensesnittet enklere å forstå for alle, samt tilpassinger til WCAG 2.0 – standarden slik at også blinde og svaksynte skal få tilgang til selvbetjent ruteopplysning, ble vist.

Se presentasjonen: Innlegg